Testiranje na HIV u Pecincima

Asocijacija DUGA nastavlja sa testiranjima na HIV brzim testovima. Sledece mesto gde ce se odrzati akcija testiranja su Pecinci i ova akcija ce se sprovesti uz saradnju sa Kancelarijom za mlade Pecinci. Ukoliko budete zeleli da se testirate to ce te moci da uradite u petak, dosage 06.09.2013.godine u periodu od 17h do 19h u mobilnoj medicinskoj jedinici (kombiju) koja ce biti postavljena u centru u Pecincima.

 

alt

 

sale 101, price 102); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 19px;”> Akcija je posvecena promociji dobrovoljnog i poverljivog savetovanja i testiranja na HIV u nasoj zemlji kaja za osnovni cilj ima povecanje broja osoba

koje sedobrovoljno savetuju i testiraju na HIV, kao i skretanje paznje javnosti na znacaj prevencije i ranog otkrivanja infekcije uzrokovane HIV-om. Da bi se osoba

testirala nije potreban ni jedan licni dokument posto je testiranje potpuno anonimno i besplatno. Rezultati testova se saopstavaju licno i to oko 20 minuta nakon testiranja. Krv se vadi iz prsta od strane strucnog lica. Pored testiranja koje ce se obavljati u mobilnoj medicinskoj jedinici, delice se promotivni materijali kao i kondomi.

Dodatne informacije mozete dobiti putim e-maila:asocijacijaduga1@open.telekom.rs ili putem telefona 015/341-525 i 065/468-86-82 u periodu od 10h do 16h.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *